2013. május 23., csütörtök

Díj!

Sziasztok!
Újabb díjat kaptam, méghozzá ismét Rebiitől, amit nagyon köszönök neki :))
U.i.: a folytatás terveim szerint pénteken vagy szombaton esedékes ;)



A szabályok:

- Említsd meg, hogy kitől kaptad a díjat!

- Válassz ki maximum öt! bloggert akiknek továbbküldöd a díjat, és utána röviden indokold meg, miért éppen ő érdemes szerinted erre a díjra!

- Hagyj üzenetet a választottak blogján a díjról!

- Végezetül válaszolj meg öt egyszerű kérdést, amelyek a következők:


♥ Ki vagy mi inspirál Téged elsősorban abban, hogy blogot vezess/írj?

♥ Melyik a kedvenc dalod jelenleg, amelyet nap mint nap meghallgatsz? (előadó, számcím, youtube link)

♥ Ha választhatnál egy helyet a világon, hol élnél most a legszívesebben és miért?

♥ Mi volt tegnap az utolsó gondolatod elalvás előtt?

♥ Ha eltölthetnél egy estét egy híres emberrel (legyen élő vagy már elhunyt) kit választanál és miért pont őt?

Díjazottaim:
A Mahdoton az egyik olyan történet, amire nagyon rákaptam, amikor beleolvastam. Nem a kezdetektől olvastam, de így is egy nagyon jól kitalált és összetett sztorinak tartom, és a legjobb, hogy annyi lehetőséget és izgalmat hozott már eddig is, hogy még így 100 rész után sem tudhatjuk, ki lesz Móni párja a végén. A Killer Love egy nagyon ötletes alapra megírt sztori, és a jövőbeli ötletek alapján is tudom, hogy Brigiben nem fogunk csalódni, mert nagyon jó író és rendkívül élénk a fantáziája minden téren :D
Rebitől kaptam a díjat, de úgy érzem, megérdemli, hogy visszakapja, mert ő is legalább annyira tehetséges író, mint amennyire ő tart engem. Több történetét is olvastam már, de a jelenlegiekben is meglátszik, hogy sosem válik unalmassá egy-egy sztorija, mert mindig újabb izgalmakat "dob" a főszereplői elé. A Játék c. történetben egy izgalmas szerelmi háromszög alakult ki, a másik két sztori pedig újabb érdekes olvasnivalót tartogat magában.
Nelli nem történetet vezet a blogján, de legalább annyira megérdemli ezt a díjat, mint pl. én. Olyan témát választott, amiért millióan rajonganak, és a megfogalmazott sorait olvasva mindig jóleső érzés tölt el, mert képes felidézni a rajongókban azt a különleges szenvedélyt, ami pl. engem is írásra ösztönzött ezen a blogon :)

Kérdésekre a válaszaim:
 
 1. Természetesen a Forma 1, hiszen minden ötletemet a versenyzőktől a valós eseményekre alapozva merítem. De az olvasóim is fontos tényezők! A visszajelzéseitek nélkül talán nem tartanék most ott, ahol. A dicsérő szavakat nehéz eléggé megköszönni :)

2. Ez mostanában eléggé változó. De a Spanyol Nagydíj közvetítése alatt hallott Barcelona című szám nagyon megtetszett és mostanában szinte minden nap meghallgatom.
D. Kay ft. Epsilon: Barcelona 

3. Most legszívesebben Monacóba repülnék, hogy részese legyek ennek az őrületnek ami most zajlik ott :D Vagy elmennék a Wembley-be a szombati BL-döntőre. De ha reális vagyok, akkor Ausztráliát választom, mert mindig mondogatom, hogy egyszer akarok ott szörfözni, búvárkodni a korallzátonyban és kengurukkal találkozni :)

4. Hogy nem tanultam valami sokat az Ady-témazáróra, de kicsit sem érdekel :D Ja meg azon, hogy hétvégén kapom meg az új telefonomat, amire már égető szükségem van!

5. Mindenképpen Sebastian Vettel. Már egy csomószor leírtam, hogy miért pont ő. Röviden csak azért, mert új színt hozott az életembe azzal, hogy megszerettette velem a Forma 1-et, ami iránt már szenvedélyesen rajongok :)

4 megjegyzés:

  1. Szia Alexa!

    Köszönöm szépen a sok dicséretet,és hogy visszakaptam tőled a díjat. Nagyon sokat jelent nekem, hogy így vélekedsz rólam! :)

    Puszi:
    Rebii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Rebi!
      Nagyon szívesen, úgy látom ez "sokat jelent nekem" érzés kölcsönös :)

      Puszi :*

      Törlés
  2. Szia :)

    Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám. A kis vélemény, pedig kifejezetten jól esett olvasni. Még egyszer köszönöm! :)

    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Nagyon szívesen a díjat. Azért kaptad, mert megérdemled :) Nagyon is!

      Puszi!

      Törlés