2013. október 2., szerda

Rész-előzetes: 79. fejezet

Sziasztok!
Újabb rész, újabb előzetes, és azt hiszem újabb olyan részlet, aminek az olvasása után gondolatban megkapom egyesektől, hogy milyen gonosz vagyok :D A folytatás majd csak csütörtök estefelé érkezik, de előre jelzem, hogy lehet egy picivel rövidebb lesz a fejezet. Azért remélem már várjátok, holnap találkozunk!

- Öööö...jaj, bocs! - lépett vissza a küszöbről, amikor rám esett a pillantása. Elvigyorodtam, amikor feltűnt, hogy amiatt jött zavarba, hogy egy szál törölközőben lát. Elég vicces volt, hogy totál nem számított erre és ezért gyorsan hadarva kezdett egy helyben lépkedni. - Majd izé...visszajövök, ha....na jó, hagylak, amíg...
- Hé, csigavér! - szakítottam félbe, mert már kezdett nagyon röhejesen viselkedni.
- Én nyugodt vagyok, csak még nyugodtabb lennék, ha most kimehetnék és megvárnám, amíg felöltözöl. - reagált gyorsan, de mire elnevettem magam, már nyitotta is az ajtót.
- Ne merészeld! - szóltam rá figyelmeztetően, amikor fél lábbal már kint volt a folyosón.
- De merészelem! - jelentette ki határozottan. Résnyire nyitott ajtóból nézett már csak vissza, úgyhogy úgy döntöttem, most odamegyek és visszatessékelem, amikor váratlanul felsikkantott. - Nehogy felállj!
- Ez most melyikünknek szólt? - vontam fel a szemöldökömet kihívóan. Azt a riadt tekintetet fényképezni kellett volna!
- Miért, van itt más is? - kukkantott be kívülről. Most már tényleg alig bírtam ki röhögőgörcs nélkül.
- Nem, csak én meg a kistesó. - feleltem nevetgélve.
- Milyen kistesó? - csodálkozott, de amikor egyértelmű jelzéssel lenéztem az ölemre, még jobban zavarba esett. - Jézusom! Na jó, most már tényleg elhúzok. Vissza sem jövök, ha ilyeneket mondasz!
- Nem mered... - vigyorogtam rá magabiztosan.
- Ó, dehogynem! Törölközős pasikkal szóba sem állok! - vágott vissza magabiztosan.
- Nem sokáig lesz rajtam ez a rongy... - alkudoztam, szándékosan kétértelműen célozva a törölközőmre. Nina most már nem is kételkedett abban, hogy gonoszkodni akarok vele.
- Szörnyű vagy, tudod? - csóválta a fejét. - Kapj fel magadra valamit, mert addig nem jövök be!
- Ne csináld már, kicsi Nina! - néztem rá lesajnálóan. - Neked is adok egy ilyet, ha tiszteletedet teszed a küszöbön belül. - mutattam felé a törölközőm sarkát, mire kikerekedett a szeme.
- Felejtsd el! Mondom, vagy felhúzol magadra valamit, vagy egyedül iszom meg a gyümölcsleveket!
- Ó, hát ezt igazán nem hagyhatom! - ingattam a fejemet vigyorogva, majd felemelkedtem a kanapéról. - Akkor ideje felöltözni...
- Addig becsukom az ajtót. Itt várok kint. - hajtotta volna be az ajtót, de odakiáltottam neki.
- Nanana! Így hogy ellenőrzöd, hogy tényleg felöltözök-e?
- Ellenőrizni kell? - nézett vissza meglepve. - Nagyfiú vagy már, Kimi!
- De az is megeshet, hogy megszabadulok a törölközőtől és váratlanul kinyitom az ajtót! - incselkedtem tovább, mert baromira élveztem, hogy minden egyes beszólással zavarba tudom hozni.
- Hát jó, akkor én viszont egy percig sem maradok itt tovább! - határozta el magát.
Először nem is vettem komolyan, hiszen már öt perce távozni készül, de amikor nagy lendülettel becsukta maga mögött az ajtót, kipattant a szemem. Ez a csaj tök hibbant! Most komolyan lelépett, csak mert elsütöttem pár perverz poént?

1 megjegyzés: