2013. november 22., péntek

Rész-előzetes: 91. fejezet

Sziasztok!
Sajnos csak most tudtam jelentkezni, elég sűrű hetem volt :( De holnapra várhatóan lesz folytatás, íme egy kis részlet belőle.
Jó hétvégét mindenkinek! :)

- Nem, most játsszunk! - jelentette ki, és már el is húzódott tőlem. Értetlenül pislogva figyeltem, hogy feltápászkodik és a bőröndjéhez megy, valamit keresni kezdett a csomagjai között.
- Mit kutatsz? - kíváncsiskodtam, miután feljebb tornásztam magamat és a nyakamat nyújtogatva próbáltam kideríteni, hogy mi hiányzik neki ennyire.
- Bakker, pedig valahová ide raktam. - morgolódott.
- Micsodát? - ismételtem meg a kérdésemet, de jobb dolga is volt, mint nekem válaszolni. Továbbra is kitartóan kutakodott, már a ruháit is elkezdte kiráncigálni a bőröndjéből.
- Szülinapi ajándék. - árulta el végül nagy kegyesen.
- Anyukádtól kaptad? - érdeklődtem tovább.
- Dehogy! - nevetett fel, mintha valami iszonyatos hülyeséget kérdeztem volna. - Rami tuti ajándéka és most baromi ideges leszek, ha nem hoztam el...
- Ráér holnap is. - nyomtam el egy ásítást. Már elég hosszúakat pislogtam és nem bíztam a türelmemben, hogy ki tudom várni, amíg Kimi rátalál arra a különleges ajándékra.
- Nem, ezt most kipróbáljuk! - erősködött, pont mielőtt diadalmasan felkiáltott volna. - Ember, végre megvan!
- Kártya? - ráncoltam a homlokomat, amikor visszajött mellém és megmutatta a tenyerében fekvő paklit.
- Nem akármilyen kártya... - vigyorgott, miközben elkezdte kevergetni a lapokat.
- Mutasd! - kértem, de hiába nyúltam a paklihoz, elhessegetett.
- Ne kíváncsiskodj, tetszeni fog! - biztosított mosolyogva.
- Legalább annyit árulj el, hogy milyen kártyajáték!- alkudoztam, ahogy kíváncsian közelebb hajoltam, hátha legalább a kártya típusát sikerül kiszúrnom.
- Nem szokványos, de izgalmas. És a legjobb, hogy csak ketten kellünk hozzá! - avatott be, miután hajlandó volt végre a tekintetét elszakítani a kártyákról.
- Csak akkor játszok veled, ha megtudom, mi a lényege. - adtam ultimátumot, mire végre megenyhült.
- Olyan, mint a felelsz vagy mersz, csak itt nincs választásod, mindenképpen megcsinálod a feladatot. - kezdte el részletezni, miközben a paklit három részre osztotta. - Párban kell játszani, egyszer te húzol lapot, egyszer én, de direkt olyanok a feladatok, hogy köze legyen a másikhoz.
- Ez pároknak szól? - tippeltem, mire Kimi bólintott.
- Ja, ezért izgalmas. A bemelegítőkkel kezdjük. Hölgyeké az elsőbbség! - nyújtotta felém az egyik kisebb paklit mosolyogva. Izgatottan levettem a felső kártyalapot és sietve elolvastam, ami rajta állt. - Na? - kíváncsiskodott, amikor látta, hogy még mindig szemezek a feladattal.
Nyald meg a szádat a lehető legszexisebben! - olvastam fel hangosan.
- Na hajrá! - biztatott, és jót mulatott azon, hogy csak második próbálkozásra sikerült tökéletesre a feladat. - Megy ez, látod? - hajolt hozzám egy puszira.
- Most te jössz! - kuncogtam, előre várva, hogy ő vajon milyen feladatot fog kapni.
Ülj az ölembe a következő három kártyáig! - olvasta fel a kártya szövegét. Mosolyogva pillantott fel rám a kártyalap fölött, de mire letette volna, én már odafészkeltem magamat az ölébe. - Az előbb mintha még ásítoztál volna... - szívózott.
- Ez a játék felpörget! - vigyorogtam, de közben már nyúltam is a következő kártyáért.

1 megjegyzés: