2015. december 7., hétfő

Hello, it's me

Üdv mindenkinek!
Jó ideje nem jelentkeztem, pedig megígértem, hogy nem hagyom magára a blogot. Nos, bár nem tettem közzé semmit majdnem egy éve, a gépemen azért íródott valami...talán a blog új életének kezdete. 

Konkrétabban: korábban úgy határoztam, egy ideig csak rövid történeteket fogok írni, de akik már ismernek, tudják, hogy milyen terjedelem tartozik a stílusomhoz. Nos, megint sikerült egy olyan sztorit kitalálnom, amihez nem elég 10-20 rész, sőt egyetlen évad sem. Akiről pedig mindez szólni fog, az nem más, mint egyik közös kedvencünk. De egyáltalán nem olyan formában, ahogy eddig írtam, mások írtak róla... A történetről további részleteket a Jégen edzett férfi  menüpontban találtok.

Aki esetleg szeretné követni a sztorit, hetente egy-két részt talál majd a blogon. Remélem lesznek olyanok is, akik megosztják velem a véleményüket és (nem)tetszésüket a részekkel kapcsolatban!

Végül, de nem utolsósorban köszönöm, hogy az inaktív időszakban is sokan látogattátok a blogot! Hálás vagyok minden kattintásért! Remélem mostantól is velem lesztek majd :)

Alexa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése